Welkom bij Pulsya hypnotherapie

 

Duin- en Bollenstreek

 

Jouw weg naar positieve verandering met hypnotherapie

Ben je op zoek naar effectieve en duurzame veranderingen in je leven? Ontdek de kracht van hypnotherapie bij Pulsya.nl! Als ervaren hypnotherapeut ben ik toegewijd aan het begeleiden van individuen op hun reis naar persoonlijke groei en welzijn.

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is een krachtige en bewezen methode die ingezet kan worden voor diverse doeleinden. Hypnotherapie is een zeer effectieve manier om permanente veranderingen te bereiken. Mentale belemmeringen of lichamelijke problemen met en psychosomatische oorzaak, kunnen snel worden opgelost met één of enkele sessies hypnotherapie, waarbij gebruik gemaakt wordt van de techniek die ‘echte hypnose’ genoemd wordt.

Echte hypnose, biedt een enorm snelle en blijvende oplossing ten behoeve van psychische èn lichamelijke verbeteringen. Geen ouderwetse “hypnotherapie” of psychotherapie met vaak pijnlijke herbeleving, visualisaties en dialogen, maar èchte hypnose: een volledig, door uzelf gecontroleerde, snelle en aangename belevenis waarin u uw doelen meestal al na enkele sessies hebt bereikt. De kracht zit in de eenvoud.

Bij Pulsya hypnotherapie Duin- en Bollenstreek  zijn we gespecialiseerd in het gebruik van hypnotherapie voor:

1. Gewichtsverlies

Wil je op een gezonde en blijvende manier afvallen? Onze hypnotherapiesessies kunnen je helpen bij het ontwikkelen van een positieve mindset en het aanpakken van de onderliggende oorzaken van overgewicht. (afvallen met hypnose)   (voor mensen met een BMI >30 kan de virtuele maagband worden toegepast; virtuele maagband) 

2. Stoppen met Roken

Het overwinnen van de verslaving aan roken kan een uitdagende taak zijn. Met hypnotherapie bieden we ondersteuning om de kracht van je geest te mobiliseren en definitief afscheid te nemen van tabak.

3. Angstbeheersing

Angsten kunnen het dagelijks leven beïnvloeden. Hypnotherapie stelt je in staat om angstige gedachten los te laten en innerlijke rust te vinden, zodat je vol vertrouwen kunt leven. Zo kunnen (faal)angsten snel tot het verleden behoren.

4. Zelfvertrouwen vergroten

Als je worstelt met zelfvertrouwen, kunnen onze sessies je helpen om positieve overtuigingen te versterken, zelfbeeld te verbeteren en meer zelfverzekerd door het leven te gaan.

5. Belemmerende overtuigingen overwinnen

Belemmerende overtuigingen kunnen je beperken in je groei. Met hypnotherapie bij Pulsya kunnen we samen deze belemmeringen identificeren en transformeren, zodat je je volledige potentieel kunt benutten.

6. Pijnbestrijding en IEMT

Bij Pulsya kunt u ook terecht voor pijnbestrijding (lees verder over pijnverwijdering) en toepassing van IEMT (Integral Eye Movement Therapy) (lees verder)

 

Waarom kiezen voor Pulsya hypnotherapie Duin- en Bollenstreek?

Bij Pulsya geloven we in een holistische benadering van hypnotherapie. Elke sessie wordt op maat gemaakt om aan jouw unieke behoeften te voldoen. Onze doelgerichte aanpak, gecombineerd met jarenlange ervaring, zorgt voor positieve en blijvende resultaten.

Ontdek de transformatieve kracht van hypnotherapie bij Pulsya. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en zet de eerste stap naar een leven vol positieve veranderingen.

Even voor de duidelijkheid: wij zijn geen psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, gedragstherapeuten. Wij passen hypnotherapie toe op basis van echte hypnose. Wij dragen uw onderbewustzijn op om, namens u, blijvend dàt te gaan doen wat uw bewustzijn (verstand) wilt. Snel en simpel.

 

Het proces

Bij aanmelding vult u een intakeformulier in, op basis waarvan de therapeut de sessie voorbereidt.
Bij aanvang van de sessie zal uw vraag/probleem nader worden besproken. Aansluitend wordt u uitgelegd wat hypnose inhoudt en hoe de sessie gaat verlopen. Daarna vindt de hypnosetherapie plaats, gevolgd door het nagesprek. In de meeste gevallen volstaan één of enkele vervolgsessies.

 

Kosten

Pulsya rekent voor een sessie hypnotherapie een bedrag van € 130,= incl. BTW.

De hypnotherapeut

Drs Erwin Koenen is Internationaal Register  Hypnotherapeut en geaccrediteerd door het CAT (collectief alternatieve therapeuten). Als bestuurskundige heeft hij jarenlange ervaring in diverse leidinggevende functies en daarmee in het werken met mensen. Daarnaast heeft hij ook ruime ervaring als docent judo. Uit die ervaringen komt zijn drive voort om mensen te helpen, helpen om problemen op te lossen en helpen in het verder ontwikkelen. Hij is er van overtuigd dat velen meer kunnen dan zijn zelf denken en geloven. Met het toepassen van hypnotherapie kan hij mensen snel en effectief helpen.

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/artikel/5216598/esmiralda-hooikoorts-klachten-genezen-hypnose-hypnotherapie-nooit-zon