Pulsya biedt hypnotherapie aan voor ieder die snel resultaat wilt boeken bij een groot aantal vraagstukken. Bijvoorbeeld:

Wat is hypnotherapie?

Hypnotherapie is een zeer effectieve manier om permanente veranderingen te bereiken. Mentale belemmeringen of lichamelijke problemen met en psychosomatische oorzaak, kunnen snel worden opgelost met één of enkele sessies hypnotherapie, waarbij gebruik gemaakt wordt van de techniek die ‘echte hypnose’ genoemd wordt.

Echte hypnose, biedt een enorm snelle en blijvende oplossing ten behoeve van psychische èn lichamelijke verbeteringen. Geen ouderwetse “hypnotherapie” of psychotherapie met vaak pijnlijke herbeleving, visualisaties en dialogen, maar èchte hypnose: een volledig, door uzelf gecontroleerde, snelle en aangename belevenis waarin u uw wensen meestal al na enkele sessies hebt bereikt. De kracht zit in de eenvoud.

Even voor de duidelijkheid: wij zijn geen psychiaters, psychologen, psychotherapeuten, gedragstherapeuten. Wij passen hypnotherapie toe op basis van echte hypnose. Wij dragen uw onderbewustzijn op om, namens u, blijvend dàt te gaan doen wat uw bewustzijn (verstand) wilt. Snel en simpel.

Het proces

Bij aanmelding vult u een intakeformulier in, op basis waarvan de therapeut de sessie voorbereidt.
Bij aanvang van de sessie zal uw vraag/probleem nader worden besproken. Aansluitend wordt u uitgelegd wat hypnose inhoudt en hoe de sessie gaat verlopen. Daarna vindt de hypnosetherapie plaats, gevolgd door het nagesprek. In de meeste gevallen volstaan één of enkele vervolgsessies.

 

Kosten

Pulsya rekent voor een sessie hypnotherapie een bedrag van € 130,= incl. BTW.

De hypnotherapeut

Drs Erwin Koenen is Internationaal Register  Hypnotherapeut en geaccrediteerd door het CAT (collectief alternatieve therapeuten). Als bestuurskundige heeft hij jarenlange ervaring in diverse leidinggevende functies en daarmee in het werken met mensen. Daarnaast heeft hij ook ruime ervaring als docent judo. Uit die ervaringen komt zijn drive voort om mensen te helpen, helpen om problemen op te lossen en helpen in het verder ontwikkelen. Hij is er van overtuigd dat velen meer kunnen dan zijn zelf denken en geloven. Met het toepassen van hypnotherapie kan hij mensen snel en effectief helpen.

https://www.rtlnieuws.nl/lifestyle/artikel/5216598/esmiralda-hooikoorts-klachten-genezen-hypnose-hypnotherapie-nooit-zon